Διακοσμηση

15 ιδέες διακόσμησης σπιτιού με στρογγυλό καθρέφτη

Οι καθρέφτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να τοποθετηθούν σε ένα μοντέρνο εστιακό σημείο οπουδήποτε στο σπίτι σας. Ο τετράγωνος καθρέφτης μπορεί να είναι το πιο συνηθισμένο είδος καθρέφτη που μπορείτε να δείτε σήμερα στα καταστήματα και είναι ο κλασικός καθρέφτης που πάντα χρησιμοποιούσαμε παρολαυτα οι νέες τάσεις στη διακόσμησή σπιτιού εισάγουν το στρογγυλό καθρέφτη. Οι καθρέφτες είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εσωτερικού σχεδιασμού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντανακλούν το φως και να δίνουν την αίσθηση του χώρου που εμείς θέλουμε να πετύχουμε.

Κάθε καθρέφτης έρχεται με μια ιδιαίτερη διακοσμητική εμφάνιση που σίγουρα θα ενισχύσει το ντεκόρ του σπιτιού σας και θα ευχαριστήσει τους επισκέπτες σας.

Ιδέες διακόσμησης με στρογγυλό καθρέφτη στην είσοδο

 

Ένας τεράστιος στρογγυλός καθρέφτης τοίχου μπορεί έχει ως αποτέλεσμα ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος. Είναι ιδανικός για τον έλεγχο του τρόπου που βλέπετε στην έξοδο από το σπίτι, ενώ ταυτόχρονα αντανακλά το φως σε όλο το σπίτι σας.

Photo by Milada Vigerova on Unsplash

Χρησιμοποίησε μικρότερους στρογγυλούς καθρέφτες σε ένα συνδυασμό που θα τραβήξει το μάτι και θα δημιουργήσει ένα ενδιαφέρων γεωμετρικό σύνολο.

Προσπαθήστε να επαναλάβετε το σχήμα του στρογγυλού σας καθρέφτη σε άλλα αντικείμενα στον ίδιο χώρο για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό συνδυασμό.

 

Κοντά στην είσοδό σας προσθέστε στρογγυλά διαμορφωμένα καλάθια κάτω από την κονσόλα σας και αποθηκεύστε επιπλέον κουβέρτες ή τις ομπρέλες σας εκεί.

 

Ιδέες διακόσμησης με στρογγυλό καθρέφτη στο σαλόνι

 

Χρησιμοποιώντας διαφορετικά πλαίσια, ένας καθρέφτης μπορεί να γίνει μια όμορφη ιδέα διακόσμησης.

Μεταξύ άλλων μεθόδων για τη διακόσμηση των χώρων και των τοίχων, οι καθρέφτες είναι ίσως η απλούστερη προσέγγιση για να φέρετε μια δήλωση στυλ.

Photo by Polina Tankilevitch from Pexels

 

Ιδέες διακόσμησης με στρογγυλό καθρέφτη στο μπάνιο

Ο στρογγυλός καθρέφτης είναι η τελευταία λέξη στη διακόσμηση του μπάνιου.  Οι μεγαλύτεροι οίκοι και τα περιοδικά διακόσμησης είναι γεμάτα με προτάσεις με στρογγυλούς καθρέφτες που αποτελούν σημείο εστίασης στο μπάνιο.

Photo by Max Vakhtbovych from Pexels

Η ίδια αρχή, όπου θέλετε να επαναλάβετε το σχήμα του καθρέφτη γύρω σας με άλλα αντικείμενα στο χώρο σας, ισχύει και για το μπάνιο. Διάλεξε ένα στρογγυλό νιπτήρα καθώς και ένα μεγάλο στρογγυλό ντους.

 

Ιδέες διακόσμησης με στρογγυλό καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα

Είναι πολλοί οι οποίοι δεν θέλουν να τοποθετήσουν καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα. Αν ιδέα δε σου φαίνεται ξένη τότε ένας στρογγυλός καθρέφτης είναι ιδανικός για το χώρο.

Θα δώσει πολύ έμφαση στη διακόσμηση που έχει επιλέξει για το υπνοδωμάτιο και αν τοποθετηθεί δίπλα ή απέναντι από παράθυρο θα δώσει και πολύ φως στο χώρο.

Photo by Max Vakhtbovych from Pexels

Ο στρογγυλός καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα θα σε εξυπηρετήσει πολύ για το καθημερινό μακιγιάζ καθώς για να καλύψεις ένα άχαρο χώρο.

 

Αν έχεις ανάγκη όμως να ρίξεις μια ματιά και στο ντύσιμό σου δεν είναι η ιδανική επιλογή. Εκεί ένας μακρόστενος καθρέφτης τοποθετημένος στο πάτωμα που μπορείς να δεις το look σου από τα παπούτσια μέχρι το καπέλο είναι απαραίτητος.

 

 

Katerina

Share
Published by
Katerina

Recent Posts

Πώς να ακονίσετε ένα μαχαίρι με μια κούπα

Ακονίστε τα μαχαίρια σας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που υπάρχει ήδη στην κουζίνα σας. Αν έχετε…

2 years ago

Πόσο νερό βάζω στη χύτρα ταχύτητας

Το μαγείρεμα με κάποια μορφή υγρού είναι η πιο θεμελιώδης πτυχή της προετοιμασίας φαγητού με…

2 years ago

5 ombre manicures που πρέπει να δοκιμάσεις

Το ombre manicure είναι αυτή η τάση, σύμφωνα με την οποία επιλέγεις δύο ή τρεις…

2 years ago

10 Συμβουλές για περισσότερα “Μου αρέσει” στο Instagram

Είναι το "μου αρέσει" ένα επιφανειακό αίσθημα ευτυχίας ή είναι εντάξει να αξιολογείτε τον εαυτό…

3 years ago

Μετά την επιστροφή από το δρόμο, αυτό πρέπει να κάνετε με τα ρούχα σας

Γνωρίζουμε ήδη ότι είναι σημαντικό να πλένετε τα χέρια σας, όπως η απολύμανση του κινητού…

4 years ago

Μαγειρική σόδα: 12 χρήσεις της που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Εμείς οι γυναίκες δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή μας καθημερινή βάση και έτσι πολλές φορές…

5 years ago