Το μεγαλείο του ξανθού πλατινέ μαλλιού

Τα ξανθά πλατινέ μαλλιά είναι το νέο trend του φετινού χειμώνα. Ίσως να σας φαίνεται δύσκολο να κάνετε μία τόσο μεγάλη αλλαγή από το φυσικό καστανό. Το πλατινέ όμως είναι ένα αδικημένο χρώμα. Πολλές το αποφεύγουν συστηματικά, ενώ είναι ένα από τα πιο γοητευτικά χρώματα για τα μαλλιά. Δείτε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και θαυμάστε το μεγαλείο αυτής της υπέροχης απόχρωσης.
Κατ’ αρχάς, το πλατινέ ταιριάζει με το μαύρισμα που σας άφησε ο ήλιος το καλοκαίρι και παραμένει ακόμη στην επιδερμίδα σας.
to-megalio-tou-xanthou-platine-malliou (5)
Επίσης, ταιριάζει με κάθε είδους μακιγιάζ. Δοκιμάστε smokey eyes με nude κραγιόν ή μία ουδέτερη σκιά στα βλέφαρα με ένα πολύ έντονο lip gloss. Τονίστε διακριτικά τα φρύδια σας για να αποκτήσετε ένα σαγηνευτικό βλέμμα.
to-megalio-tou-xanthou-platine-malliou (2)
Το πλατινέ είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα. Επιλέξτε ψυχρές αποχρώσεις. Βρείτε διάφορες πηγές έμπνευσης. Για παράδειγμα, μας αρέσει ιδιαίτερα τα μαλλιά της Elsa στο animated παιδικό «Frozen».
Επιπλέον, η ξανθιά πλατινέ απόχρωση ταιριάζει σε κάθε κούρεμα. Δοκιμάστε την τόσο με μακριές μπούκλες όσο και με ένα πολύ κοντό αγορέ ή pixie.
Πολύ in φέτος το χειμώνα είναι το όμπρε με κατάληξη σε πλατινέ απόχρωση. Μας άρεσε πολύ και θα το δοκιμάσουμε οπωσδήποτε.
to-megalio-tou-xanthou-platine-malliou (4)
Το πλατινέ μαλλί ταιριάζει σε κάθε ηλικία. Κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες στη μέση ηλικία καθώς κρύβει τις άσπρες τρίχες που ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους.
Τέλος, τα πλατινέ μαλλιά ταιριάζουν πολύ με ένα σοφιστικέ look. Φορέστε pencil φούστες με blazer σε ουδέτερα χρώματα και θα αγαπήσετε κάθε σας εμφάνιση.
to-megalio-tou-xanthou-platine-malliou (3)
Αποφασίστε σήμερα κιόλας αυτήν την μεγάλη αλλαγή. Κάντε τα μαλλιά σας το κύριο χαρακτηριστικό σας. Επιλέξτε το κατάλληλο μακιγιάζ και κάντε μοναδικές εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας.
to-megalio-tou-xanthou-platine-malliou (1)
Τα πλατινέ μαλλιά προσφέρουν στη γυναίκα κομψότητα και στυλ. Απολαύστε το μεγαλείο των ξανθών μαλλιών στο δικό σας κεφάλι!

Posted by Katerina on November 22, 2014