12+1 ιδέες για να βάλεις τζιν παντελόνι στη δουλειά

Το τζιν παντελόνι στη δουλειά είναι μία πολύ κλασική και μοδάτη επιλογή, όποια εποχή του χρόνου και αν το βάλεις. Εφόσον η μόδα κάνει κύκλους και κάθε χρόνο μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ πολλών στιλ και outfits, φέτος την άνοιξη θα κάνουμε τη διαφορά. Μπορείς να παραμείνεις στις κλασικές και minimal επιλογές σου ή να τολμήσεις κάτι πιο φρέσκο με ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Εμείς συγκεντρώσαμε 12+1 διαφορετικές προτάσεις για εσένα όπου το τζιν παντελόνι πρωταγωνιστεί και μπορείς να το βάλεις στη δουλειά κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, συνέχισε τη μέρα σου μετά τη δουλειά για ποτό με φίλες και κέρδισε βλέμματα θαυμασμού. Δεν έχει σημασία αν θα είναι καμπάνα, ψηλόμεσο, skinny ή boyfriend. Κάθε γυναίκα φορά αυτό που ταιριάζει στο δικό της σωματότυπο και ύφος.

  1. Ναι στην απλότητα

121 idees gia na valis tzin panteloni sti doulia - 12+1 ιδέες για να βάλεις τζιν παντελόνι στη δουλειά

Ξεκινάμε με την πιο κλασική επιλογή από όλες που σου επιτρέπει να βάλεις τζιν παντελόνι στη δουλειά. Η ψηλόμεση καμπάνα με τσάκιση είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που κάνει επανεμφάνιση. Συνδύασέ το έξυπνα με ένα θηλυκό λευκό πουκάμισο και μεταλλικά πέδιλα ή pointy γόβες. Η λεπτή δερμάτινη ζώνη και ένας μεγάλος φάκελος είναι τα μόνα απαραίτητα αξεσουάρ για το γραφείο.

Posted by Klelia on February 14, 2017