Πώς να ντυθείτε για να πάτε σε συνέντευξη για δουλειά

Μετά από βδομάδες διανομής βιογραφικών σε διάφορες εταιρείες, ήρθε τελικά ο καιρός για την πρώτη σας συνέντευξη. Η χαρά σας είναι απερίγραπτη. Ήδη φαντάζεστε τον εαυτό σας μέρος της εταιρείας, καθισμένη σε ένα γραφείο, πλήρως απασχολημένη με τα καθήκοντα σας. Εκεί είναι, όμως, που το μυαλό σας σταματάει για μια στιγμή. Ρίγος διαπερνάει ολόκληρο το σώμα σας. «Τι θα φορέσω» σκέφτεστε με μεγάλη αγωνία. «Τι θα μου πηγαίνει»;
Για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση, συγκεντρώσαμε κάποιες συμβουλές ώστε να βρείτε το κατάλληλο ντύσιμο ανάλογα με το σχήμα του σώματος. Είτε είστε λεπτή σαν χάρακας είτε έχετε χυμώδεις καμπύλες, θα μπορέσετε να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση και να αφήσετε άφωνο το νέο σας αφεντικό.
How to dress to go to a job interview_1

Εάν το σώμα σας έχει το σώμα της κλεψύδρας, επικεντρώστε την προσοχή σας στις καμπύλες σας. Δεν χρειάζεται, βέβαια, να μιμηθείτε την Marilyn Monroe την ημέρα της συνέντευξης σας. Διατηρήστε, όμως, ένα στυλ που κολακεύει το γυναικείο σώμα και ταυτόχρονα εκφράζει επαγγελματισμό αλλά και κλίση στη μόδα. Επιλέξτε μία φούστα σε ίσια γραμμή και φορέστε ένα cardigan δεμένο με μία ζώνη που κολακεύει τη ζώνη σας.
How to dress to go to a job interview_4

Εάν το σώμα σας έχει το σχήμα του μήλου, επιλέξτε ένα φόρεμα που θα σας κολακεύει. Προτιμήστε σκούρα χρώματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή. Με την κατάλληλη επιλογή ρούχου, ετοιμαστείτε για μία συνέντευξη γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε με ένα σκούρο τζάκετ.
How to dress to go to a job interview_2

Εάν το σώμα σας είναι τριγωνικό, επιλέξτε ένα κοστούμι για την συνέντευξη. Δοκιμάστε το σε ανοιχτά χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα και ίσιο κόψιμο. Πριν την ημέρα της συνέντευξης, σιγουρέψτε πως νιώθετε άνετα στο κοστούμι.
How to dress to go to a job interview_3

Αν είστε πολύ λεπτή σαν χάρακας, επιλέξτε μακριά παντελόνια σε συνδυασμό με ένα τοπ και ένα cardigan. Τολμήστε να φορέσετε χαρούμενα χρώματα και να ξεφύγετε από το μαύρο του γραφείου.

How to dress to go to a job interview_5

Posted by Katerina on October 19, 2014